Weekendtur Klosterhede Plantage – OBS ny dato!

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Weekendtur Klosterhede Plantage – OBS ny dato!

oktober 22to6:00 pm - oktober 24to5:00 pm

se Sporti

NU er det tid til at sætte fokus på fælleskabet igen – skovtursudvalget inviterer derfor til en weekendtur til Klosterheden Plantage i trekantsområdet mellem Lemvig, Struer og Holstebro.

Vi har lejet ”Brødtrang”, der er en tidligere landejendom, som Sct. Georgs Gildet i Lemvig har ejet siden 1962. De oprindelige bygninger blev fjernet og et rigtig velindrettet og rummeligt hus med alle faciliteter blev bygget. Der er 8 tdr. land til rådighed, så der er god plads til sætte folde op, såvel fælles- som separatfolde.

Vi mødes fredag mellem kl. 18 og 20, hvor hestene sættes på fold og vi indkvarteres. Fællesfolden vil være gjort klar senest kl. 18. I sørger selv for aftensmad fredag. Dagen sluttes af med fælles kaffe-/tebord, hvor der orienteres om programmet for resten af turen. Kage til kagebord modtages med glæde ☺

Efter fælles morgenmad lørdag morgen, hvor vi smører madpakker til turen, sadler vi op og pakker saddeltaskerne med mad & drikke, grimer & grimeskafter og andre fornødenheder. Afgang ca. kl. 9.30. Denne dag rider vi 20-25 km i et tempo, der vil passe alle. Tilbage på Brødtrang ved 16-tiden slapper vi af med kaffe/te, kage og hvad man nu måtte foretrække. Herefter gør vi klar til aftenens middag, som vi har hyret kok indtil at forestå..

Efter fælles morgenmad søndag sadler vi atter op med afgang kl. 10. Denne dag rider vi ca. 10-15 km svarende til en ½-dagstur. Frokost spiser vi tilbage på Brødtrang. Midt på eftermiddagen pakker vi sammen, tager foldene ned, rydder op og fejer gulvene, og endelig tager vi en tårevædet afsked og drager atter hjem.

Læs mere og tilmeld dig på Sporti ved at klikke her.

 

 

Detaljer

Start:
oktober 22to6:00 pm
Slut:
oktober 24to5:00 pm
Pris:
se Sporti
Begivenhed Kategori:

Sted

Brødtrang
Vilhelmsborgvej 171, 7620 Lemvig, Denmark+ Google Maps