Offroad-træningsstævne

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Offroad-træningsstævne

juni 17, 2023to8:00 am - 5:00 pm

Vil du teste samarbejdet med din hest og have en sjov dag med andre hestetosser ude i naturen? Har du lyst til at prøve, hvordan det er at ride på tid? Vil du prøve, om din hest kan klare forskellige forhindringer i et udfordrende terræn? Er du Alrid-rytter og vil testen formen af?

Så er Toppurs Offroad-træningsstævne noget for dig. Det ligner Alrid, men er mere simpelt og tilpasset så vi kan teste os selv og dele sparring, tips og tricks.

Sådan fungerer det:

Der rides én rute, som indeholder både en terrænlydighedsdel med forhindringer og en udholdenhedsdel (distance) – tilsammen ca. 8-10 km. Der er mange forskellige sjove og firnurlige forhindringer på terrænlydighedsdelen. Sværhedsgraden er den samme for alle og svarer ca. til en AL3.

Strafpoint for forhindringsfejl, tidsfejl og pulsfejl følger Alrid-reglementet (hvis man ikke har kendskab til Alrid, anbefaler vi, at man læser Alrid-reglementet – vi fortæller det også på dagen).

Der er ingen udstyrskontrol eller dyrlægekontrol.

Det er muligt at ride individuelt eller som hold (maks. 4 ryttere per hold). Der er præmier til de tre bedste ekvipager.

Læs mere og tilmeld dig via Sporti.

Detaljer

Dato:
juni 17, 2023
Tidspunkt:
8:00 am - 5:00 pm
Begivenhed Kategorier:
,