Familieridelejr i Gl. Klitgård Camping (Nørre Lyngby)

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familieridelejr i Gl. Klitgård Camping (Nørre Lyngby)

april 27, 2023to8:00 am - april 30, 2023to5:00 pm

Toppurs ungdomsudvalg inviterer til en lang weekend på Gl. Klitgaard Camping i Nordjylland med en masse hygge, ridning, strand, hav og alt andet som denne skønne campingplads og omegnen til Nørre Lyngby byder på.

Vi skal bo på Gammel Klitgaard camping (Campingferie i klitterne – Gl. Klitgaard Camping ) i hytter (5 senge)  eller autocamper/ campingvogn. Vores heste får nogen folde og wrap kan tilkøbes.

Tag hele familien med, der er masser af muligheder for hygge/ sjov og socialt samvær- også for de familiemedlemmer der ikke liiige synes heste er allerbedste venner man kan have.
Campingpladsen ligger i Nørre Lyngby, tæt på Løkken og Lønstrup. Til hest tager det ca 25 minutter fra campingpladsen til stranden, hvor man må ride. Til fods er det kun et par hundrede meter dejlig græssti og 40m ned af trappen til stranden.

Til og langs stranden skal vi ride minimum 1 gang, der er også andre gode ture, en ovalbane og alt det skal jo selvfølgelig også afprøves.
Er der flere ryttere end heste i jeres familie, så fortvivl ej, der kan deltages i guidede ture på campingpladsen til dem der skulle have lyst til det. Rutinerede rytter kan også leje heste fra stedet og følge med os på tur.

Læs mere og tilmeld jer på Sporti – klik her.

Detaljer

Start:
april 27, 2023to8:00 am
Slut:
april 30, 2023to5:00 pm
Begivenhed Kategorier:
,