AFLYST: Alrid: Offroad-træningsstævne ved Birkegården

Loading Events

« All Events

AFLYST: Alrid: Offroad-træningsstævne ved Birkegården

May 30to8:00 am - 5:00 pm

AFLYST

 

 

Vil du teste samarbejdet med din hest og have en sjov dag med andre hestetosser ude i naturen? Har du lyst til at prøve, hvordan det er at ride på idealtid? Vil du prøve, om din hest kan klare forskellige forhindringer i et udfordrende terræn? Er du Alrid-rytter og vil testen formen af?

Så er Toppurs Offroad-træningsstævne noget for dig. Det ligner Alrid, men er mere simpelt og tilpasset så vi kan teste os selv på et 1-dags-stævne og dele sparring, tips og tricks.

Sådan fungerer det:
Der rides 2 forskellige ruter/discipliner: udholdenhed og terrænlydighed (begge ca. 4 km). Hver rute/disciplin rides 1 gang. De to ruter/discipliner rides direkte efter hinanden, med 5 minutters pause imellem.

Der mange forskellige og sjove og firnurlige forhindringer på terrænlydighedsruten. Antal og mål af forhindringer samt idealtider er de samme for alle og svarer ca. til en AL3.

Pointudregning:
Denne gang skal deltagerne selv holde styr på deres eventuelle fejl og beregne deres resultat – dette er en meget god øvelse til et officielt stævne.

  • Tidstagning: Man står selv for egen tidstagning (et stort ur vil være til rådighed) og skal selv holde styr på evt. strafpoint for tidsoverskridelser.
  • Pulsmåling: Vi stiller pulsmålere til rådighed og forklarer, hvordan man gør – men ellers står man selv for pulsmåling og evt. strafpoint for forhøjet puls.
  • Forhindringsfejl: Der er ingen forhindringsdommere, så man skal være ærlig og notere det, hvis man har haft forhindringsfejl på terrænlydighedsruten.
  • Og så skal man selv beregne resultatet på baggrund af strafpoint – her hjælper vi selvfølgelig gerne.

Strafpoint for forhindringsfejl, tid og puls følger Alrid-reglementet (hvis man ikke har kendskab til Alrid, anbefaler vi, at man læser Alrid-reglementet).

Der er ingen udstyrskontrol eller dyrlægekontrol.

Det er muligt at ride individuelt eller som hold (maks. 4 ryttere per hold). Der er præmier til de tre bedste ekvipager.

Foreløbig tidsplan (vi forbeholder os ændringer):

  • Tjek-ind fra kl. 7.00
  • Ryttermøde kl. 9.00
  • Banegennemgang (terrænlydighedsrute) kl. 9.30
  • Første start kl. 11.00

Startlisten, ruter og idealtider bliver offentliggjort 2-3 dage forinden.

Tilmelding via Sporti.

Details

Date:
May 30
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Event Category: