Find lokationen

Skårup Overgård

Ellelausvej 1, 8660 Skanderborg, Denmark

Terrænspringsundervisning ved Skårup Overgård
31
Mar
2019
Terrænspringsundervisning ved Skårup Overgård

31. marts 2019 10:00

Skårup Overgård Ellelausvej 1, 8660 Skanderborg, DenmarkFrisk luft, sol og natur, men også fart og udfordringer – terrænspringning kan rides af alle, uanset om man er til Alrid, sport eller turridning.

Skårup Overgård ved Skanderborg (www.skaarupovergaard.dk) er en meget anerkendt trænings- og salgsstald. Det kuperede terræn byder mange muligheder for at prøve forhindringer i naturen under kyndig vejledning af Anne-Dorthe Albertsen.

Anne-Dorthe underviser ryttere på alle niveauer, så her er der mulighed for både at få hjælp til "det første spring" og til at finpudse teknikken eller prøve nye udfordringer.

Undervisningen varer ca. 1,5 timer og foregår i hold.

Der er plads til 4 personer per hold. Der skal være minimum 3 personer på et hold for at holdet gennemføres. Sammenlægning af hold kan derfor ske. Der vil blive givet besked om dette i god tid før dagen.

Vi reserverer igen et hold til juniorer (til og med 18 år). Hvis holdet ikke bliver fyldt op med juniorer, kan andre tilmelde sig. Og selvfølgelig må juniorer også melde sig til de andre hold.

Tilmelding som altid via Sporti.Alrid    |    Skårup Overgård