Find lokationen

Vengedalen

Rodelundvej 44, 8680 Ry, Denmark

Juletur 2018
16
Dec
2018
Juletur 2018

16. december 2018 09:00

Vengedalen Rodelundvej 44, 8680 Ry, DenmarkStress af inden julen på Toppurs traditionelle juletur ved Himmelbjerget søndag den 16. december.

Juleturen er igen i år henlagt til Himmelbjergområdet, hvor ”Vengedalen” atter har stillet deres faciliteter til rådighed.

Vi starter med en skovtur i det skønne kuperede landskab omkring Vengedalen og Himmelbjerget. Rideturen vil vare ca. 2 timer incl. et par pauser undervejs. Lillijan fra Vengedalen vil være vores lokale guide gennem et af de smukkeste områder i Søhøjlandet.

Efter endt ridning sættes hestene på fold, fodres og vandes. Herefter serveres der æbleskiver, gløgg, kaffe/te/sodavand og en lille en til halsen.

Også i år holder vi amerikansk lotteri med fine præmier indkøbt ved LH-foder – så husk kontanter.

På Vengedalen er der mulighed for at leje en terrængående islænder. Henvendelse og nærmere aftale på telefon 8748 3748 eller 6130 7385. Endvidere vil rideudstyrsbutikken være åben. Her vil det bl.a. være muligt at prøve forskellige typer af sadler.

Bortset fra Sporti-gebyret og evt. fællestransport er turen GRATIS for medlemmer.

Pris for fællestransport, for medlemmer over 17 år: kun kr. 415 for transport ud og hjem (inkl. Sporti-gebyr og kortgebyr). Er du 17 år eller yngre er fællestransporten gratis.

OBS: medlemmer, der deltager uden hest, skal også tilmelde sig på Sporti.

Ved tilmelding oplyses telefonnummer og opsamlingsadresse, hvis du ønsker fællestransport. Endvidere oplyses pårørende og pårørendes mobilnummer.

HUSK varmt tøj og supergodt humør. Er der sne og frost skal der være mordaks i hesteskoene. Der skal rides med ridehjelm, og der rides på eget ansvar.

Tilmelding via www.sporti.dk.

På gensyn
På skovtursudvalgets vegne Turridning    |    Vengedalen