Find lokationen

Vengedalen

Rodelundvej 44, 8680 Ry, Denmark

Fastelavnstur v. Vengedalen
18
Feb
2018
Fastelavnstur v. Vengedalen

18. februar 2018 10:00

Vengedalen Rodelundvej 44, 8680 Ry, DenmarkToppurs traditionelle fastelavnstur går igen i år til Himmelbjergområdet, hvor ”Vengedalen” også i år stiller sine faciliteter til rådighed. Vi starter med en skovtur i det skønne kuperede landskab omkring Vengedalen og Himmelbjerget.  Rideturen vil vare ca. 2 timer incl. pauser undervejs. Herefter afholdes den årlige ringridning på Vengedalens bane. Der vil blive serveret kaffe/te og fastelavnsboller.

Der vil være præmie til vinderen af Ringridning og præmie til bedst udklædte hest/rytter – så sæt fantasien i sving. Det bliver festligt.

Efter endt ringridning – sættes hestene på fold, fodres og vandes. Herefter vil der blive serveret hjemmelavet suppe og brød. Øl kan købes for en tier. Sodavand til de unge er gratis. Også i år holder vi amerikansk lotteri med fine præmier indkøbt ved LH-foder – så husk kontanter.

Kom frisk med på denne årets første fællestur. God længde (ca. 10 km.) til at få testet hestens form.

”Vengedalen” vil der være mulighed for at leje en terrængående islænder. Henvendelse og nærmere aftale på telefon 8748 3748 eller 6130 7385. Endvidere vil rideudstyrsbutikken være åben. Her vil det bl.a. være muligt, at prøve forskellige typer af sadler.

Klubben giver tilskud til fællestransport, så du kun skal betale kr. 350 for transport ud og hjem. For deltagere under 18 år er fællestransport gratis.

 

Flere oplysninger og tilmelding på www.sporti.dk Turridning    |    Vengedalen