Kommende arrangementer, Kategori Alrid
31
Mar
2019
Terrænspringsundervisning ved Skårup Overgård

31. marts 2019 10:00

Skårup Overgård Ellelausvej 1, 8660 Skanderborg, Denmark

Frisk luft, sol og natur, men også fart og udfordringer – terrænspringning kan rides af alle, uanset om man er til Alrid, sport eller turridning.

Skårup Overgård ved Skanderborg (www.skaarupovergaard.dk) er en meget anerkendt trænings- og salgsstald. Det kuperede terræn byder mange muligheder for at prøve forhindringer i naturen under kyndig vejledning af Anne-Dorthe Albertsen.

Anne-Dorthe underviser ryttere på alle niveauer, så her er der mulighed for både at få hjælp til "det første spring" og til at finpudse teknikken eller prøve nye udfordringer.

Undervisningen varer ca. 1,5 timer og foregår i hold.

Der er plads til 4 personer per hold. Der skal være minimum 3 personer på et hold for at holdet gennemføres. Sammenlægning af hold kan derfor ske. Der vil blive givet besked om dette i god tid før dagen.

Vi reserverer igen et hold til juniorer (til og med 18 år). Hvis holdet ikke bliver fyldt op med juniorer, kan andre tilmelde sig. Og selvfølgelig må juniorer også melde sig til de andre hold.

Tilmelding som altid via Sporti.
11
maj
2019
Alrid-terræntræning ved Moesgaard

11. maj 2019 10:00

Skovmøllen Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg, Denmark

Er du og/eller din hest ny indenfor Alrid, eller har du bare lyst til at træne sammen med andre i et skønt og udfordrende terræn? Så er dette arrangement noget for dig!

Toppur inviterer til en ridetur med forskellige forhindringer i Moesgård/Fløjstrup skov. Vi byder på skrænter, vandløb, havet, broer, spring, og hvad vi ellers finder i skoven. Vi rider i samlet flok af ca. 10 ryttere pr. hold og hjælper hinanden igennem/over de forhindringer, vi møder undervejs.

 

Læs mere og tilmeld dig på www.sporti.dk.Læs mere Alrid    |    Skovmøllen

07
Sep
2019
DM Alrid 2019

07. september 2019 07:00 - 08. september 2019 19:00

Birkegården Jeshøjvej 1, 8410 Rønde, Denmark

Vi glæder os og er stolte over, at det i år igen er Toppur, der står for DM i Alrid. Denne gang afholdes Alrid-DM på Birkegården.

Der udbydes følgende klasser:

DM-klassen AL1 samt AL2, AL3 og AL4

Der rides efter gældende Alrid-reglementet og FEIF Rules and Regulations.


AL3 og AL4 kan rides både individuelt og i hold.

Tilmeldingen åbner i juni måned på www.sporti.dk.

Vi har plads til maksimalt 70 deltagere efter først-til-mølle princip. 

Yderligere informationer kan ses på Sporti.

Publikum er meget velkomment. Der er mange spændende boder, aktiviteter og konkurrencer for både rytterne og publikum, og man kan gå i terrænet og se hestene i aktion. Der kan købes sandwich, sødt, kaffe/the samt kolde drikke.

Hvis du er ny til Alrid og vil gerne samle første erfaringer, skal du være velkommen til at melde dig som stævnehjælper (kontakt stævneledelsen). Hjælpere får fuld forplejning under hele stævnet.

Ved spørgsmål kontakt stævneledelsen:

Marion Randelshofer og Pia Dora Jakobsen, ToppurAlrid@gmail.com

Vi glæder os til et fantastisk stævne!Læs mere Alrid    |    Birkegården